Uutinen

Avidly Media ja NoBot luovat synergiaa Business College Helsingin markkinointiin

Avidly Media ja NoBot luovat synergiaa Business College Helsingin markkinointiin – ”Ei onnistu samoilla vanhoilla tempuilla uuden tekeminen”

Business College Helsinki valitsi ennakkoluulottomasti koulutustensa markkinointiin toisiaan täydentävän parivaljakon. Yhteisenä tavoitteena on nostaa oppilaitoksen brändi entistä korkeammalle tasolle ja saada koulutuksiin ennätysmäinen määrä hakijoita.

Business College Helsinki valitsi uusiksi markkinointikumppaneikseen sosiaalisen median toimisto NoBotin ja mediatoimisto Avidly Median. Oppilaitos on tehnyt ison brändimuutoksen vuonna 2018, mutta nyt brändin houkuttelevuus haluttiin viedä vielä pidemmälle.

”Oivalsin, että jotta voimme ensi vuonna niin sanotusti räjäyttää pankin, tarvitsen kumppanit, joilla on freesit ajatukset ja uusi tatsi: Samoilla vanhoilla tempuilla ei uuden tekeminen onnistu”, Business College Helsingin markkinoinnin suunnittelija Tajzan Sharif summaa.

NoBotilla ylivoimainen kohderyhmäymmärrys

Oppilaitokselle ensisijaista oli tärkeintä löytää yhteistyökumppani, joka ymmärtää liiketoiminnan kannalta tärkeintä kohderyhmää: 13 – 15 -vuotiaita nuoria, joille markkinoidaan peruskoulutuksia.

”NoBot täytti nämä kriteerit ylivoimaisesti. He pystyvät puhuttelemaan kohderyhmäämme ja tavoittamaan heidät oikeissa kanavissa”, sanoo Sharif.

NoBotin vastuulla on suunnitella nuorille suunnatun yhteishaun luova konsepti, sekä vastata tämän jalkauttamisesta sosiaalisen median kanaviin. NoBotin vahvuus on ketteryys ja terävästi kohdennetut viestit. Yrityksen toimintatapa on kokeileva ja herkästi reagoiva.

”Business College Helsingin kanssa konseptisuunnittelussa lähdettiin liikkeelle nuoria puhuttelevista ilmiöistä. Työmme perustuu ymmärrykseen sosiaalisen median lainalaisuuksista sekä vahvasta kohderyhmäymmärryksestä. Annamme kohderyhmän aidosti päättää mikä toimii ja mukaudumme siihen”, kuvailee partner, head of business Teemu Puuska NoBotilta.

”Pyrimme erittäin kohdennettuun markkinointiin. Olen erityisen ilahtunut, että voimme osallistaa markkinoinnin suunnitteluun tämän asiakkaan kanssa aitoa kohderyhmää, eli Business College Helsingin nykyisiä opiskelijoita”, Puuska toteaa.

Avidlyltä mediaosaaminen ja palvelutarjooma

NoBotin täydentäjäksi valikoitui mediatoimistojen kilpailutuksen tuloksena Avidly Media. Sen rooli on pitää langat käsissä, rakentaa markkinoinnin kokonaissuunnitelma suunnitellun konseptin ympärille sekä tuottaa Business College Helsingille käytännössä kaikki markkinoinnin tarpeet, jotka jäävät NoBotin sosiaaliseen mediaan keskittyvän tontin ulkopuolelle.

”Haimme resurssiymmärrystä ja kustannustehokkuutta, mutta bonuksena tuli Avidlyn asiakaslähtöisyys: tiimi ymmärsi täysin mitä haimme”, Sharif kiittää. ”Tuli tunne, että meitä palvellaan suurella sydämellä.”

Avidly tuo yhteistyöhön vahvan mediatoimisto-osaamisensa lisäksi koko Avidlyn laajan markkinoinnin palvelutarjoaman. Avidly Median toimitusjohtaja Anna Salo odottaa innolla tavoitteellista yhteistyötä NoBotin ja Business College Helsingin kanssa.

”Kiinnostava kohderyhmä, kunnianhimoiset tavoitteet ja avoimesti toimiva yhteistyö innostavat kovasti meidän tiimiä. Odotan, että pääsemme yhdessä NoBotin ja asiakkaan kanssa yhdistämään hyvät sisällöt menestyksekkäästi omaan kanavaosaamiseemme”, Salo summaa.

Uutiskirje
Nappaa kiinni tuoreimmista ajatuksistamme
Kiitos tilauksesta! 🥰
Oops! Jokin meni pieleen. Kokeile uudestaan?
Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt meidän rekisteri- ja tietosuojaselosteen.