TikTok-mainonta

TikTok-mainonta Suomessa

TikTok Suomessa

• 1,6 miljoonaa aktiivista käyttäjää
• Keskimäärin käytetään 85 min per päivä
• 73% käyttäjistä 13-24v, täysi-ikäisiä 75%
• Suurin käyttöaste kaikista some-kanavista (kuinka paljon käytetään per sessio)

Don’t Make Ads. Make TikToks.

Viihdettä, huumoria ja koukuttavaa sisältöä – tätä kaikkea on TikTok. Mietitkö, kannattaisiko yrityksesi markkinoida TikTokissa? Kannattaa, jos haluat tavoittaa alle 30 vuotiaat. TikTok-videoissa korostuvat autenttisuus, trendit ja vuorovaikutus. Strategisesti suunnitellut erottuvat videot mahdollistavat tehokkaan ja tuloksellisen sisältömarkkinoinnin TikTokissa.

TikTok-mainonta

Mainonta TikTokissa kehittyy kokoajan, mutta ei ole vielä aivan yhtä kehittynyttä kuin esimerkiksi Facebookissa tai Instagramissa. Mainonta on kuitenkin erittäin halpaa, jopa alle 1€ CPM, mikä tekee siitä moninverroin halvempaa kuin muissa sosiaalisen median kanavissa.

Suomessa on tällä hetkellä mahdollista toteuttaa TikTok-mainontaa kahdella eri mainosmuodolla. Top view -mainosmuoto tarjoaa korkeaa näkyvyyttä, sillä mainos näkyy käyttäjille heti sovelluksen avauduttua. In Feed -mainosmuoto on enemmän natiivisti katsottavissa muiden sisältöjen keskellä.

Toistaiseksi palvelussa ei ole tunkua suomalaisista mainostajista, sillä mainonta vaatii pääsyä TikTokin mainosohjelmaan. Nyt onkin loistava ajankohta aloittaa TikTok-mainonta ja tuoda lisänäkyvyyttä yritykselle todella halpaan hintaan.

Kaipaatko apua TikTok-mainonnan suunnitteluun ja toteutukseen? Varaa aika kalenterista

Varaa ilmainen 30 min konsultaatio

TikTok-konsultaatiossa keskustellaan toiveistasi ja käydään läpi sinulle soveltuvia vaihtoehtoja. Voimme käydä läpi markkinoinnin tavoitteitasi ja antaa meidän välittömän näkemyksen, kuinka näihin tavoitteisiin voidaan päästä.

Konsultaatio pitää sisällään:
• TikTok pähkinänkuoressa
• Markkinoinnin tavoitteet ja toiveet
• Yhteistyömalli
• Mitä aloittaminen vaatii?

Konsultaatio ei velvoita sinua mihinkään.

Tommi Pulli

Head of Media
+358 40 849 4488
tommi@fam.fi